Istria

ISTRA

Rezervirajte savršen smještaj po vašoj mjeri u Istri uz Unline.hr!

Istra je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj zbog svojih kristalno čistih plaža, slikovitih gradova i bogate kulturne baštine. Uz Unline.hr, možete birati između različitih vrsta smještaja, uključujući hotele, apartmane, turističke resorte, mobilne kućice i luksuzne vile.


Hoteli su najbolji izbor za one koji traže udobnost i luksuz. Na Unline.hr, možete pronaći neke od najboljih hotela u Istri poput hotela Lone, hotel Park Plaza Histria i hotel Valamar Riviera.

Hotel Lone se nalazi u Rovinju, udaljen samo 200 metara od plaže, a nudi vrhunske sobe s pogledom na more. Hotel Park Plaza Histria nalazi se u Puli i nudi moderno uređene sobe s vlastitim balkonima i pogledom na more.

Hotel Valamar Riviera u Poreču nudi sobe s pogledom na more i bazen, kao i opcije pansiona i polupansiona.

Apartmani su idealni za obitelji i grupe prijatelja koji traže privatnost i fleksibilnost. Na Unline.hr, možete pronaći širok izbor apartmana u Istri, kao što su Apartmani Amarin u Rovinjuapartmani Laguna Bellevue u Poreču, i apartmani Sol Amfora u Umagu.

Apartmani Amarin nalaze se uz more i nude terasu ili balkon s pogledom na more. Apartmani Laguna Bellevue su smješteni u blizini plaže i nude pogled na more ili park. Apartmani Sol Amfora nalaze se u sklopu turističkog kompleksa Sol Stella Maris u Umagu.

 

Turistički Resorti su idealni za one koji žele uživati u svim sadržajima na jednom mjestu. Na Unline.hr, možete pronaći nekoliko turističkih resorta u Istri, poput Park Plaza Verudela u Puli resorta Amarin u Rovinju.

Park Plaza Verudela nudi prostrane apartmane s pogledom na more, terasu ili balkon, te privatnu plažu i nekoliko bazena.

Resort Amarin nudi moderno uređene apartmane i sobe s terasom ili balkonom, te privatnu plažu.

Mobilne kućice također su sve popularniji oblik smještaja u Istri, a posebno su popularne kod obitelji s djecom. Mobilne kućice nalaze se u kampovima i nude potpunu opremljenost kao i apartmani, ali s prednostima boravka u prirodi i na otvorenom.

Luksuzne vile su idealan izbor za turiste koji žele potpunu privatnost i luksuz. Na Unline.hr web stranici možete pronaći brojne luksuzne vile u Istri, koje nude privatne bazene, saune, teretane i prekrasan pogled na more.

Uniline.hr nudi brojne mogućnosti za rezervaciju ovih i drugih smještajnih kapaciteta u Istri.

Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Istri i otocima u Hrvatskoj uz Uniline.hr!