NAČINI PLAĆANJA

Plaćanje usluga putem:

  • Kreditnih kartica: jednokratno, a u ratama za vlasnike kartica pojedinih hrvatskih banaka
  • Debitnih kartica: jednokratno, a u ratama za vlasnike kartica pojedinih hrvatskih banaka
  • Pay Pala: jednokratno
  • Bankovne doznake: jednokratno ili u pojedinim slučajevima po modelu 30%+70%

Uplate rezervacija putem kreditnih kartica

Podržane su vodeće svjetske kreditne i debitne kartice

Autoriziraju se i naplaćuju sljedeće kreditne i debitne kartice:

Visa, Visa Inspire, Visa Premium, Mastercard, Diners, Discover, DinaCard i Maestro..

Plaćanje na rate za vlasnike kartica hrvatskih banaka

  • PBZ Card: 2-12 rata za Visu Inspire, Visu Premium i Maestro.
  • Erste Card Club: 2-12 rata za Diners.
  • ZABA: 2-12 rata za Mastercard standard, Mastercard gold, Mastercard go!, Mastercard platinum, Visa Business i Visa Avenue Mall.
  • Plaćanje na rate je bez kamata za klijenta.

Uplate rezervacija putem banke, pošte ili FINA-e

Ukoliko želite, potvrditi Vašu rezervaciju možete i uplatom bankovnom doznakom (u banci ili putem online bankarstva) ili uplatnicom u pošti ili FINA-i, a potrebno je:

1) Uplatiti naznačeni iznos u roku 24 sata od on-line rezervacije ili od primitka ponude od strane našeg operatera.

Podaci za uplatu:

Uplatitelj:

Ime i prezime nosioca rezervacije sa adresom stanovanja

Primatelj:

Uniline d.o.o. Ulica Bože Gumpca 38, 52100 Pula, Croatia

Banka:

RAIFFEISEN BANK AUSTRIA d.d. podružnica Pula

Devizni račun:

SWIFT: RZBHHR2X, IBAN HR3024840081500154861

Poziv na broj:

unesite broj ponude/rezervacije

2) Odmah po uplati, putnik je dužan tvrtki Uniline d.o.o. dostaviti potvrdu o izvršenoj uplati. Potvrda se dostavlja mailom na info@uniline.hr. U suprotnom tvrtka Uniline d.o.o. nije obvezna izvršiti rezervaciju usluge.

Tvrtka Uniline d.o.o. ne snosi odgovornost za neizvršene rezervacije usluga zbog kašnjenja putnika u dostavi potvrde dužoj od 24 sata. Sve bankovne/poštanske/FINA-ine troškove snosi klijent (shodno tome na bankovnoj uplatnici mora pisati OUR u polje 'opcija troška'). Sve rezervacije koje ne budu uplaćene u cijelosti smatrati će se nevažećima. Bankovnom doznakom iz inozemstva se ne može plaćati ukoliko je dolazak unutar pet radnih dana, a bankovnom doznakom iz Hrvatske se ne možete plaćati ukoliko je dolazak unutar tri radna dana.

Dinamika plaćanja u slučaju opcije 30%+70%

Prilikom potvrde rezervacije, putnik se obvezuje uplatiti 30% od ukupnog iznosa izabrane usluge u roku od 24 sata (ne uključujući subote, nedjelje i praznike) kako bi rezervacija postala važeća. Preostalih 70% dužan je uplatiti najkasnije 21 dan prije dolaska, odnosno sukladno prihvaćenim uvjetima prilikom rezervacije. Ukoliko je Vaš dolazak unutar 21 dan potrebno je uplatiti cjelokupni iznos u roku 24 sata kako biste potvrdili rezervaciju, odnosno sukladno prihvaćenim uvjetima prilikom rezervacije.

Izjava o korištenju WSPay-a

Uniline d.o.o. koristi WSPay za online plaćanja. WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što potvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka. WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka. Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima. Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca: Ime i prezime, E-mail, Telefon, Adresa, Mjesto, Poštanski broj, Država, Vrsta kartice, Broj kartice, Vrijeme trajanja kartice, CVV kod kartice. WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate. WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Uniline d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Uniline d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o konverziji

Preračunavanje iz HRK u EUR se provodi sukladno fiksnom tečaju 1 EUR = 7,53450 HRK.

Platforma za internetsko rješavanje sporova (ORS):

https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/index.cfm?event=main.home2.show&lng=HR