Uniline

Otkako je osnovana 1996. godine, vlasnici i tim imali su viziju izgraditi globalnu turističku tvrtku koju su slijedili kroz godine. Uniline je dostigao status vodeće tvrtke za upravljanje destinacijama u regiji jugoistočne Europe. Zahvaljujući rezultatima postignutim tijekom godina, kao i širokoj mreži poslovnih partnera, danas Uniline ima značajan tržišni udio u regiji i napravio je značajan iskorak ka globalnim tržištima.

Smještaj

Donosimo vam potpuno novu dimenziju putovanja! Rado ćemo učiniti sve da Vaša grupa ili klijent osjeti ljepotu otkrivanja lokalnog odredišta te osigurati:

Najam vozila i transferi

Uniline je nositelj franšize Europcar International za Hrvatsku, vodeće tvrtke za iznajmljivanje automobila u Hrvatskoj. Europcar Hrvatska nudi najbolje cijene, izvrsnu uslugu i nova vozila. Širok izbor automobila vrhunske kvalitete i konkurentne cijene čine najam vozila sigurnim i jednostavnim.

Pojedinačna i grupna putovanja

Otkrijte zašto naše individualne ili grupne ture omogućuju bogatije iskustvo, manje gnjavaže i vrlo konkurentne cijene. Uniline se profilirao i na tržištu je najpoznatiji po tome što prima i opslužuje sve vrste različitih grupnih i individualnih klijenata iz cijelog svijeta koji dolaze u Hrvatsku i jugoistočnu Europu. Profesionalci u našem timu brinu se da ćete Vi ili Vaši klijenti doživijeti nezaboravan odmor I doživijeti trenutke koje ćete pamtiti do kraja života.

Usluge

Dugogodišnje iskustvo i naš profesionalni tim pomaknuli su granice i stvorili jedinstveno iskustvo svakog izleta i transfera. Fleksibilnost, ali i dalje odgovornost i točnost ...

Prekomorsko poslovanje

Sportska putovanja

Pristupačne cijene, mogućnost pronalaska vrhunskih sportskih partnera za trening i pripremu kao visokokvalitetna infrastruktura samo su neki od čimbenika koji regiju Jugoistočne Europe čine savršenim mjestom za uspješne sportske pripreme. Uniline je službena putnička kompanija brojnih renomiranih hrvatskih sportskih saveza i profesionalnih klubova: Hrvatskog olimpijskog odbora (HOK), Hrvatskog rukometnog saveza (HRS), Hrvatskog karate saveza (HKS) i NK Rijeke.

all offers
Uninine skiing

Skijaška putovanja

Skijanje u Austriji, Italiji, Francuskoj, Sloveniji, Švicarskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovini je pristupačno i zabavno! Bijeli tjedan za obitelj, otvaranje ski sezone i razni skijaški paketi pripremljeni su s ciljem da udovolje željama naših klijenata.

Posjetite stranicu

Zdravstvena putovanja

Uniline se udružio s vodećim pružateljima zdravstvenih usluga u Hrvatskoj te je osmislio i pokrenuo specijaliziranu ponudu zdravstvenih usluga pod vlastitom robnom markom Health Republic. Glavni je cilj bio na tržište lansirati samo najbolje iz medicinsko-turističkog područja. Čineći to, Uniline je uspio zajamčiti najopsežniji skup zdravstvenih usluga u zemlji i regiji. Unutar tri linije proizvoda: medicinske usluge, paketi za rehabilitaciju, paketi za sport i fitness stvoreno je 26 izvanrednih tržišnih paketa.

MICE

Kad se obvežete organizirati međunarodnu, nacionalnu ili korporativnu konferenciju ili kongres, pokazujete imidž i integritet svog poslovanja. Sve mora biti savršeno, pa je ohrabrujuće znati da Vam je na raspolaganju iskusan i profesionalni tim, potpuno posvećen ispunjenju zadatka.