UVIJETI KORIŠTENJA

1. PRIHVAĆANJE UVJETA KORIŠTENJA

Dobrodošli na web stranice tvrtke Uniline d.o.o. Korištenjem bilo koje usluge ili informacije sa ovih web stranica, prihvaćate u potpunosti navedena pravila i uvjete korištenja. Ako niste suglasni s našim pravilima i uvjetima korištenja, nemojte koristiti ove stranice.

2. SADRŽAJ WEB STRANCICA I AUTORSKA PRAVA

Sadržaji i formati na ovim web stranicama, osim dijela tekstova i fotografija koji nisu komercijalnog karaktera te su isključivo namjenjeni informiranju gosta i promicanju hrvatske turističke ponude, vlasništvo su tvrtke Uniline d.o.o., Bože Gumpca 38, 52100 Pula. Sadržaj se smije kopirati samo u nekomercijalne svrhe i samo za individualnu upotrebu te uz poštivanje svih autorskih i drugih vlasničkih.

Ukoliko primjetite bilo kakvu povredu autorskih prava sa naše strane, molimo Vas da nam javite na mail adresu uniline@uniline.hr.

3. TOČNOST I ISTINITOST INFORMACIJA

Uniline d.o.o. se obvezuje poduzeti sve mjere s ciljem točnog i kvalitetnog informiranja svojih korisnika. Sve informacije, podatke i fotografije vezane uz smještajne kapacitete, Uniline d.o.o. prikupio je od krajnjeg pružatelja usluge. Iako su sve informacije provjerene od strane djelatnika Uniline d.o.o., Uniline d.o.o. ne preuzima odgovoronost za pogreške, propuste i kašnjenja u ažuriranju tog ili bilo kojeg drugog djela web-a.

4. LINKOVI NA DRUGE WEB STRANICE

Ove web stranice mogu sadržavati linkove na web stranice drugih fizičkih ili pravnih osoba. Te stranice nisu pod kontrolom tvrtke Uniline d.o.o. i Uniline d.o.o. nije odgovoran za sadržaj tih stranica niti za linkove na tim stranicama.

5. ZAŠTITA PRIVATNOSTI I TAJNOST PODATAKA

Uniline d.o.o. poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja i to na način da Vaše osobne podatke tražimo jedino u slučaju konačne potvrde rezervacije, kako bismo rezervaciju smještaja mogli evidentirati na Vaše ime, te Vam poslati sve potrebne dokumente

Vaši osobni podaci biti će proslijeđeni trećoj osobi, odnosno pružatelju usluga u smještajnoj jedinici koju ste rezervirali preko naših stranica. Ovim putem Vas ujedno molimo da nas obavjestite ukoliko dođe do promjene u Vašim osobnim podacima ili ukoliko ste pogriješili pri unosu istih.

Svi podaci iz procesa registracije te ostali podaci o korisniku nisu dostupni trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

6. OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA KORISNIKA USLUGE

Sukladno odredbi čl. 6., St.1, točka 3. Zakona o pružanju usluga u turizmu NN br. 130/17 pisani prigovor potrošača može se podnijeti::

  • osobno u poslovnim prostorijama tvrtke na adresi. B. Gumpca 38, Pula
  • na email reklamacije@uniline.hr
  • poslati poštom na adresu: Uniline d.o.o., B. Gumpca 38, HR-52100 Pula

Na podneseni prigovor korisnika usluge bez odgađanja će se potvrditi primitak prigovora, te u pisanom obliku odgovoriti u zakonski predviđenom roku od 15 dana od dana zaprimanja prigovora.

Upute Ugovaratelju putovanja/Putniku prilikom neispunjenja odnosno djelomičnog ispunjenja ugovorene usluge opisane su u čl. 13. Općih uvjeta putovanja, a koji su dostupni na //www.uniline.hr/hrvatska/ugovor.php.

Podnositelj prigovora na platne usluge odnosno na putničke usluge, u svakom slučaju može podnijeti i prijedlog za mirenje Centru za mirenje Hrvatske Gospodarske komore, Roosveltov trg 2, 10000 Zagreb, mirenje@hgk.hr, www.hgk.hr PROMJENE UVJETA KORIŠTENJA I SADRŽAJA PORTALA

Uniline d.o.o. zadržava pravo promjene uvijeta korištenja ili izmjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na našim stranicam bez obaveze prethodne najave. Uniline d.o.o. nije odgovoran za bilo kakvu štetu nastalu tim putem.