Tourist resorts in istria (Croatia) - Uniline.hr

Turistička naselja u Istri

Rezervirajte svoje savršeno turističko mjesto za boravak u Istri uz Unline.hr!

Istra je savršeno odredište za one koji traže spoj opuštanja i avanture. Možete birati između brojnih turističkih odmarališta, od kojih svako ima svoje jedinstvene karakteristike i atrakcije.

Evo nekih od najboljih turističkih naselja u Istri:


Plaža Arena Verudela

Smješteno na jugu istarskog poluotoka, ovo ljetovalište udaljeno je samo nekoliko koraka od Jadranskog mora.

Sobe su potpuno opremljene klima uređajima, satelitskom televizijom i Wi-Fi internetom. Odmaralište također ima vanjski bazen, restorane i barove.


Bi Village, Fažana

Smješten u blizini grada Fažane, Bi Village nudi niz smještaja od bungalova do apartmana.

Odmaralište se nalazi na samoj plaži i ima politiku dopuštanja kućnih ljubimaca. Sadržaji uključuju bazene, sportske terene, restorane, supermarkete i barove.


Centinera, Banjole

Prekrasno primorsko odredište smješteno na južnom rtu istarskog poluotoka. Poznato po kristalno čistom moru, slikovitim plažama i mediteranskoj klimi, popularno je mjesto za opuštanje i avanturu.


Astra Plava Laguna, Poreč

Ovo turističko naselje nalazi se u gradu Poreču, na zapadnoj obali Istre. Sobe su opremljene klima uređajem, satelitskom televizijom i balkonom ili terasom.

Naselje također ima bazene, sportske objekte, restorane i barove.


Resort Belvedere, Vrsar

Smješteno na periferiji grada Vrsara, ovo ljetovalište nudi prekrasan pogled na Jadransko more. Sobe su potpuno opremljene klima uređajima, satelitskom televizijom i Wi-Fi.

Odmaralište također ima vanjski bazen, restorane i barove.


Što se tiče pristupačnosti, sva su odmarališta na pješačkoj udaljenosti od mora.

Što se tiče pravila o prihvaćanju kućnih ljubimaca, Bi Village je jedino spomenuto odmaralište koje dopušta kućne ljubimce. Za one koji traže noćni život u blizini, Poreč je poznat po svom živom noćnom životu i nalazi se na maloj udaljenosti od Astre Plava Laguna.

Istra je dom nekih od najboljih turističkih središta u Hrvatskoj. Od netaknutih plaža do luksuznih objekata, u ovoj prekrasnoj regiji ima za svakoga ponešto.

Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Istri uz Uniline.hr.