Adults Only hotels in Croatia

Adult Only hoteli u Hrvatskoj

Rezervirajte svoj boravak u hotelu samo za odrasle kako biste iskusili vrhunsku razinu opuštenosti i ekskluzivnosti. Uživajte u miru i privatnosti bez djece dok se prepuštate luksuznim sadržajima i uslugama prilagođenim isključivo odraslima. Oslobodite se svakodnevnog stresa i uronite u bezbrižno opuštanje u hotelu samo za odrasle koji jamči nezaboravno iskustvo.

Popis hotela samo za odrasle u Hrvatskoj iz naše ponude:

Smješten na slikovitom otoku Hvaru, Adriana Hvar Spa Hotel je luksuzno utočište s pogledom na pjenušavo Jadransko more. S elegantnim sobama i apartmanima, bazenom na krovu i spa centrom za pomlađivanje, ovaj hotel nudi savršen spoj udobnosti i sofisticiranosti. Gosti se mogu prepustiti gurmanskim iskustvima u restoranu na krovu hotela dok uživaju u panoramskom pogledu na luku i okolne otoke.

Smješten uz prekrasnu obalu Splita, hotel Ola pruža skrovito utočište za odrasle koji traže spokoj i opuštanje. Hotel ima elegantne sobe i apartmane s modernim sadržajima, kao i infinity vanjski bazen koji se nalazi na krovu s prekrasnim pogledom na Trogirski zaljev. Gosti se mogu opustiti uz koktel u baru uz bazen ili lagano prošetati do obližnjih plaža i atrakcija.

Smješten u Rapcu, na prekrasnom istarskom poluotoku, Girandella Valamar Collection Resort nudi ekskluzivno utočište za odrasle koji žele pobjeći od užurbanosti svakodnevnog života. Odmaralište se može pohvaliti luksuznim smještajem, uključujući prostrane sobe i apartmane s privatnim balkonima s pogledom na kristalno čisto more Jadrana. Gosti mogu uživati u pristupu privatnoj plaži, vrhunskim mogućnostima objedovanja i nizu wellness sadržaja za istinski ugodan doživljaj.

Smješten u Bolu na otoku Braču, Lifestyle Vitar boutique je hotel namijenjen odraslima koji traže sofisticirano urbano utočište. Hotel ima elegantne sobe i apartmane ukrašene suvremenim namještajem i umjetničkim detaljima. Gosti se mogu opustiti u šik hotelskom lounge baru ili istražiti živahno središte grada samo nekoliko koraka od hotelskog praga.

Osigurajte si opuštajući bijeg u bezbrižnosti u hotelu samo za odrasle u Hrvatskoj uz Uniline - rezervirajte svoj boravak danas i prepustite se nezaboravnom odmoru!

Potvrda rezervacije moguća je i obročnim plaćanjem, bez kamata i naknada, a kako bi spriječili sve eventualne neočekivane situacije nudimo mogućnost ugovaranja osiguranja.
U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite za pomoć na info@uniline.hr. Naši prodajni specijalisti spremni su predložiti Vam smještaj i osigurati odmor iz snova!