Top 5 Hotels in Istria (Croatia) - Uniline.hr

Najboljih 5 hotela u Istri

Rezervirajte svoj savršeni hotel za boravak u Istri uz Unline.hr!

Istra je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj koja nudi bogatu kulturnu baštinu, prekrasne plaže, izvrsnu gastronomiju te mnoštvo atrakcija i aktivnosti za sve uzraste. U ovom čarobnom dijelu Hrvatske nalaze se mnogi vrhunski hoteli, a mi smo za vas odabrali top 5 hotela u Istri koje biste trebali razmotriti pri planiranju svog boravka:


1.     Valamar Diamant Hotel

       Valamar Diamant hotel smješten je u Poreču, samo nekoliko minuta hoda od prekrasnih plaža i šetnica. Hotel nudi moderno uređene sobe, veliki vanjski bazen, spa i wellness centar te vrhunsku gastronomsku ponudu.

       U neposrednoj blizini hotela nalaze se mnogi barovi, restorani i trgovine, a možete posjetiti i obližnje povijesne znamenitosti kao što je Eufrazijeva bazilika.


2.     Aminess Maestral

       Aminess Maestral smješten je u Novigradu, na samo nekoliko minuta hoda od plaže. Hotel nudi prostrane i moderno uređene sobe, veliki vanjski bazen, restoran koji poslužuje jela mediteranske kuhinje te spa i wellness centar.

      U blizini hotela nalaze se mnogi barovi, restorani i trgovine, a možete posjetiti i obližnje atrakcije poput akvarija i muzeja.


3.     Hotel Hedera

       Hedera je luksuzni hotel smješten u Rabcu, s prekrasnim pogledom na more i šljunčane plaže. Hotel nudi prostrane i elegantno uređene sobe, vanjski bazen s hidromasažom, restoran koji poslužuje jela lokalne kuhinje te spa i wellness centar.

       U blizini hotela nalaze se mnoge aktivnosti na otvorenom, poput biciklizma i ronjenja, a također možete posjetiti i obližnje povijesne znamenitosti poput Starog grada Labin i antičkih rimskih ruševina.


4.     Park Plaza Histria

       Park Plaza Histria se nalazi u Puli na poluotoku Punta Verudela, na nekoliko minuta vožnje od rimskog amfiteatra. Hotel nudi prostrane i moderno uređene sobe, veliki vanjski bazen, restoran koji poslužuje jela mediteranske kuhinje i bar na plaži.

       U blizini hotela nalaze se mnogi restorani, barovi i trgovine, a možete posjetiti i obližnje povijesne znamenitosti poput Pulske Arene i Augustovog hrama.


5.      Hotel Eden

       Hotel Eden je smješten u Rovinju, na prekrasnoj lokaciji uz more i okružen zelenilom. Hotel nudi moderno uređene sobe s balkonima s kojih se pruža spektakularan pogled na more ili park, veliki vanjski bazen, spa i wellness centar te mnoge druge sadržaje.

       U blizini hotela nalaze se mnoge aktivnosti na otvorenom, poput ronjenja i biciklizma, a također možete posjetiti i obližnje povijesne znamenitosti poput starog grada Rovinja i crkve Sv. Eufemije.


Kako bi Vaš odmor bio što jednostavniji, Uniline.hr Vam omogućuje jednostavnu online rezervaciju hotela. Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Istri uz Uniline.hr.