Odaberite smještaj

Hotel

Vis

O smještaju

Otkrijte otok Vis uz Uniline.hr. Rezervirajte svoj smještaj online i uživajte u prirodnim ljepotama, povijesti i kulturi ovog hrvatskog dragulja.


Smještaj
Preuređene i pažljivo dekorirane sobe hotela Vis opremljene su sitnicama koje Vaš boravak čine ugodnim, a odmor neprocjenjivo vrijednim. Smjestite se u jednoj od 8 moderno uređenih superior soba i uživajte u pogledu na Elafite. Hotel Vis raspolaže sa 152 sobe sve opremljene s klimom, sat-tv i moni barom. Dio soba rezerviran je za ne pušaće.

Gastro ponuda
Opustite se uz dobar zalogaj na jednoj od najljepših terasa Dubrovnika. Neka Vam ponuda i osoblje restorana hotela Vis ostanu u nezaboravnom sjećanju.

Uspomena koju ćete ponijeti sa sobom s Vašeg odmora bit će spoj mnogobrojnih iskustava u hotelu Vis i van njega. Osoblje recepcije pomoći će Vam pri odabiru aktivnosti koje u Dubrovniku nikako ne biste smjeli propustiti.
Ukoliko želite grad i okolicu razgledati sami, osoblje hotela Vis za Vas će unajmiti automobil ili bicikl. Ako ste pak veliki avanturisti, nudimo Vam panoramski razgled grada avionom. Onima sportskog duha ponudit ćemo tečaj ronjenja, rafting, sea-kayaking, safari ili šetnju gradom uz pratnju profesionalnog vodiča.


Ukoliko se želite opustiti i uživati u blagodatima sunca i mora Hotel Vis u Dubrovniku vas očekuje. 

****

Check in: 15:00/check out: 11:00
Breakfast and dinner are buffet. Full board is not possible,guests can order lunch a la carte. Drinks during meals are not included.
Sunbeds (availability and price) are on request, payment on the spot.


Pets are not allowed.

Smještajna jedinica

Kapacitet: