Odaberite smještaj

Hotel

Valamar Diamant Hotel

O smještaju

Valamar Diamant Hotel je okruženi šumom pinije - uživajte u prekrasnom pogledu na zelenu mediteransku oazu ili more udobno smješteni u nekoj od klimatiziranih soba hotel Diamant! Razmazite se uz vrhunsku uslugu bilo da se odmarate ili sklapate važne poslove. Istražite povijesnu jezgru Poreča ili prošetajte lijepo uređenom šetnicom uz more. Uživajte potpunu udobnost moderno uređenih hotelskih prostora. Rekreirajte se u sportskom i fitness centru, a u wellness i beauty centru rasteretite se svih briga svakodnevice.

Smještaj
Klimatizirane prostrane, moderno i ugodno opremljene sobe hotel Diamant od kojih neke gledaju na mirisni zeleni park, a neke na prekrasno modro more, pružaju sve pogodnosti za nezaboravan odmor. Upijajte sunce na prozorima i balkonima udobnih soba.

Gastro ponuda
Ljubitelji raznovrsne gastronomske ponude mogu uživati u show-cookingu s velikim izborom domaćih i međunarodnih delicija na terasi restorana s pogledom na bazen. Lobby-bar s otvorenom terasom dotaknutom prvim sunčevim zrakama kao stvoren je za ispijanje jutarnje kave. Velik izbor pića i napitaka čeka vas i u pool snack-baru s terasom u zelenoj mediteranskoj oazi. Nakon dnevne rekreacije opustite se na terasi lobby-bara ili se osvježite nakon plivanja, wellness, beauty ili fitness tretmana u pool-baru.

Plaža
Samo dvjestotinjak metara od hotel Diamant odaberite betoniranu, stjenovitu ili šljunčanu plažu i uronite u kristalno čisto modro more. Za ljubitelje slatke vode tu je unutarnji bazen s učinkom protustrujnog plivanja, gejzirima i vodopadima, a najmlađi će uživati u bazenu za djecu s prskalicama i gejzirima. Opuštajući se na otvorenom sunčalištu zaboravit ćete stres, a vanjski bazen s odvojenim bazenom za djecu i prostranom pool-bar terasom kao stvoren je za intiman odmor uz zvukove prirode.

Duge tople dane možete kratiti izletima u okolicu i unutrašnjost Istre, a večeri ispuniti kulturnim i zabavnim sadržajima Poreča. Svakodnevno uživajte uz umirujuću večernju glazbu u hotelskom lobby-baru ili se zabavite uz animacijski program, folklor i plesne grupe na terasi otvorenog bazena. Party dobrodošlice, karipska noć, karaoke i izbori za miss vratit će vam osmijeh na lice, a vašu djecu jednako će razveseliti kreativna animacija u mini clubu za djecu.

Sport
Sportski animatori pružit će vam okrepu tijela i duha uz jutarnju gimnastiku, aqua aerobic ili biciklističku turu. Dane upotpunite sadržajima sportskog centra hotel Diamant, razonodite se u adrenalin parku ili fitness i aerobic centru. Osim za odmor, hotel Diamant je pogodan za sportske pripreme što ga čini privlačnim za sportaše. Prema potrebama i željama u hotelu koristite i usluge fizijatrijskog pregleda s tretmanom sportskih ozljeda i stomatološke usluge.

Wellness
Moderno opremljen wellness centar obiluje najsuvremenijim tretmanima i proizvodima, a uz stručno osoblje osjećat ćete se kao da ste jedina osoba na svijetu. Oslobodite se stresa u sauni i turskoj kupelji te osjetite mir u sobi za opuštanje. Uz whirpool potpunu ugodu doživjet ćete uz razne masaže i aromaterapiju. Nakon sunčanja u solariju uredite se koristeći usluge vještih frizera, manikera i pedikera te se uljepšajte odabirom nekog od brojnih tretmana lica i tijela.

Kongresi
Hotel Diamant vam stoji na usluzi te nudi stručnu podršku pri organizaciji kongresa, poslovnih sastanaka i seminara. Odaberite jednu od četiri suvremeno opremljene kongresne dvorane i dizajnirajte ih prema vlastitim željama i potrebama. Želite li visokokvalitetnu slugu povodom održavanja raznih svečanih prilika u posebnom ambijentu, odaberite naše prekrasne dvorane kao stvorene za bankete i domjenke. Promocije, rođendane i vjenčanja učinite nezaboravnima za vas, vašu obitelj, prijatelje i kolege.

Želimo Vam ugodan boravak u hotel Diamant i prekrasno ljetovanje u Poreču.

 ****

Hotel is planned to be open from 02.01.2023. till 28.12.2023.  (last possible check out). Opening and closing dates may be subject of change.
Check in: from 14:00 h
Check out: till 10:00 h

Service: HB+ (soft drinks are included in the price: non alcoholic drinks from dispenser, juices, water), HB is buffet. FB is not possible.

 

Smještajna jedinica

Kapacitet: