Odaberite smještaj

Hotel

Splendid

O smještaju

Splendid je hotel s tri zvjezdice u Dubrovniku, smješten na poluotoku Lapadu uz šetnicu punu kafića i restorana. Nudi udobne sobe s pogledom na more…


Smještaj
Rijetki će odoljeti pogledu na dalmatinski kolorit koji se pruža iz svake od 59 elegantno uređenih i namještenih soba hotela Splendid. Hotel raspolaže s 51 sobom, a sve sobe su s balkonom i pogledom na more. Sobe imaju klimu, sat-tv i mini bar.

Uspomena koju ćete ponijeti sa sobom s Vašeg odmora bit će spoj mnogobrojnih iskustava u hotelu i van njega. Osoblje recepcije pomoći će Vam pri odabiru aktivnosti koje u Dubrovniku nikako ne biste smjeli propustiti.
Ukoliko želite grad i okolicu razgledati sami, naše će osoblje za Vas unajmiti automobil ili bicikl. Ako ste pak veliki avanturisti, nudimo Vam panoramski razgled grada avionom. Onima sportskog duha ponudit ćemo tečaj ronjenja, rafting, sea-kayaking, safari ili šetnju gradom uz pratnju profesionalnog vodiča.

Želimo Vam ugodan boravak u Dubrovniku i ugodan smještaj u hotelu Splendid.

****

Check in: 15:00/check out: 11:00
Breakfast and dinner are buffet. Full board is not possible,guests can order lunch a la carte. Drinks during meals are not included.
Sunbeds (availability and price) are on request, payment on the spot.

Pets are not allowed.

 


Smještajna jedinica

Kapacitet: