Odaberite smještaj

Hotel

Park

O smještaju

Hotel Park nalazi se u Splitu, drugom najvećem gradu Hrvatske. Hotel je smješten u elitnom dijelu grada, pored poznate plaže Bačvice, 10 minuta šetnje do centra (Dioklecijanove palače) i 5 min hoda do trajekta, autobusa i željezničkih terminala.

Građani Splita s ponosom govore o svom gradu kao najljepšima na svijetu i njegovom prvom stanovniku, rimskom caru Dioklecijanu. Dioklecijanova palača izgrađena je prije 1700 godina kao prva ljetna rezidencija na svijetu. Danas je srce grada, spomenik kulturne baštine i jedna od najbolje očuvanih kasnoantičkih vila pod zaštitom UNESCO-a.

Hotel Park sagrađen je 1921. Glavna prednost hotela je mjesto i tradicija hotela, točka susreta za poslovne ljude, lokalne građane, obiteljska okupljanja i proslave.
Ovdje su napravljene velike povijesne odluke u vezi s Drugim svjetskim ratom, ali i odluke o razvoju hrvatske neovisnosti i razvoju grada. Mnogi svjetski vođe našli su ovo mjesto kao neizbježnu stanicu na njihovim putovanjima u Hrvatskoj. (Predsjednici, druga ministarstva, predsjednici hrvatskih turističkih zajednica, europski predsjednici, čelnici svih političkih stranaka, savjetnici EU, pjevači, televizijski i kazališni glumci, hrvatski, brazilski, njemački, makedonski, poljski nogometni klubovi, nogometni klubovi poput Dinama , Roma, Grasshopper ...

Hotel Park osnova je za sastanke Rotary i Lions klubova, zbog čega je ovaj hotel postao mjesto poslovanja ili užitka mnogim utjecajnim i slavnim građanima Splita i Hrvatske koji su napravili prijateljske veze s hotelom i osobljem.

Želimo Vam ugodan smještaj u hotelu Park u Splitu.

****

Check in:15:00/check out:12:00

Hotel is open all year.

Breakfast – buffet service.
HB and FB – served menus.
Drinks are not included in the price.


 

Smještajna jedinica

Kapacitet: