Odaberite smještaj

Turističko naselje

Lanterna Sunny Resort by Valamar

O smještaju

Mirna zelena oaza poluotoka Lanterna čini Lanterna Sunny Resort by Valamar odličnom vrijednosti za novac i savršenim za obiteljski odmor, sport ili opuštanje. Apartmani se nalaze u Taru, gradiću pored Poreča, na samoj plaži Crnika koja je već godinama obilježena Plavom zastavom što osigurava čistoću i kvalitetu mora i obale. Plaža je popločena, šljunčana i stjenovita, a ležaljke i suncobrane iznajmiti možete uz dodatnu nadoplatu. Od popratnih sadržaja pronaći ćete tuševe, kabine za presvlačenje, igralište i pješčanik za djecu, barove i restorane, teren za odbojku na pijesku i sportski centar. Dio plaže namjenjen je za kućne ljubimce.

Smještaj se nudi u apartmanima za tri, četiri i šest osoba. Svaki apartman ima balkon na morskoj strani, spavaću sobu, dnevni broavak i kupaonicu s tušem. Parking je za goste apartmana besplatan.

U blizini turističkog naselja nalazi se resotran Marina koji pruža uslugu pansionskog doručka i večere, ali i velik izbor domaćih specijaliteta koje kuhari spremaju pred gostima. S terase restorana pruža se predivan pogled na more i Poreč. Osim ovog, postoje još dva restorana, mnoštvo barova, marketa te ostalih objekata s ponudom brze hrane ili sladoleda.

U Lanterni Sunny Resortu by Valamar birati možete između raznih sportskih aktivnosti, poput jahačkog, sportskog ili ronilačkog centra, najma pedalina, jedrilica ili motornog čamca i mnogih drugih.

Želimo vam ugodan smještaj u apartmanima Lanterna Sunny Resort by Valamar i prekrasan odmor u Istri!

****

Tourist Resort is planned to be open from 29.05.2023. till 17.09.2023., but in the period from 24.06.2023. till 06.07.2023. Lanterna Apartments are excluded from sale, due to some organized event.
Check in: from 14:00
Check out: till 10:00 h

In the price is included: use of electricity, water, bed linen, towels, and final cleaning

Meals are not possible.

 

Smještajna jedinica

Kapacitet: