Odaberite smještaj

Hotel

BO Hotel Palazzo

O smještaju

Dobrodošli u BO Hotel Palazzo, najstariji porečki hotel i pravi biser među malim istarskim hotelima. Smješten je na samom rubu prekrasne starogradske jezgre odakle se otvara pogled prema mozaiku kulturno-povijesnih spomenika raznih stilova i razdoblja. S druge strane pogled na otok Sveti Nikola i neposredna blizina mora stvara vlastitu priču od pamtivijeka i kroz šum valova i miris soli i borova iz obližnjeg parka prenosi je vama. BO Hotel Palazzo svojim će šarmom osvojiti svakog putnika u potrazi za novim dimenzijama stvarnosti. Za vas ćemo osmisliti romantičan vikend za dvoje, nezaboravan obiteljski odmor, pronaći najljepše sadržaje za aktivan sportski odmor, organizirati poslovne skupove, seminare, kongrese ili posebna događanja. Za obnovu duha i tijela započnite svoj odmor opuštajući se u našem wellness centru, a zatim se prepustite našem gastro timu, koji će za vas pripremiti jedinstvenu gastronomsku priču. U ekskluzivnom, opuštajućem i toplom ambijentu hotela posvećeni smo kreiranju visokokvalitetne usluge kroz personalizirani pristup u kojem ćete otkriti doživljaj više...

Smještaj
Moguće je izabrati Classic, Premium ili Superior tip sobe.
Elegantni i moderno uređeni apartmani i sobe iz kojih se pruža veličanstven pogled na slikoviti morski pejzaž i najpoznatije kulturno-povijesne znamenitosti Poreča dostojni su savršenog odmora. Udobnost i luksuz ovdje dobivaju nova značenja. Putujete li s prijateljima, članovima obitelji ili možda babysitterom, nudimo vam mogućnost povezivanja soba, kako biste se osjećali kao kod kuće.
Sve sobe i apartmani opremljeni su: mini barom, telefonom, Smart Internet TV, klima-uređajem (individualno upravljanje), sobnim sefom, bežično povezivanje s Internetom (brza veza)

Kupaonice raspolažu s: podnim i zidnim grijanjem, telefonom, posebnim ogledalom za šminkanje i brijanje, sušilom za kosu, tuš kabinom ili kadom, kozmetikom na bazi biljaka iz ekološkog uzgoja, kućnim ogrtačem i papučama, hidromasažnom kadom, tušom s aroma terapijom (Superior sobe, Junior Suite i predsjednički apartman).

Želimo vam ugodan boravak u BO Hotelu Palazzo i odlične praznike Poreču.

****

Hotel is planned to be open from 07.04.-07.10. (last possible check out day). 

Check in: 16:00

Check out: 11:00

Buffet breakfast.

HB - 4 course menu.

Drinks during meals are not included.

Pets are not allowed.


Smještajna jedinica

Kapacitet: