Most Booked Hotels in Vodice (Croatia) - Uniline.hr

Najprodavaniji hoteli u Vodicama

Rezervirajte savršen hotel za svoj boravak u Vodicama uz unline.hr!
Vodice
su poznato turističko odredište na obali Jadranskog mora, smješteno između Šibenika i Zadra. Ovo mjesto poznato je po kristalno čistom moru, prekrasnim plažama, kulturnim znamenitostima i širokoj paleti aktivnosti na otvorenom koje privlače turiste iz cijelog svijeta. Uniline.hr, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj, ima u ponudi neke od najprodavanijih hotela u Vodicama.

  • Hotel Imperial je luksuzni hotel s pet zvjezdica, smješten u neposrednoj blizini plaže. Ovaj elegantni hotel nudi gostima besplatni bežični pristup internetu, klimatizirane sobe s balkonom i prekrasnim pogledom na more, spa centar, restoran s jelima lokalne i međunarodne kuhinje te otvoreni bazen.
    Zanimljivosti u blizini hotela su Nacionalni park Krka i Tvrđava Sv. Mihovila.
  • Hotel Olympia je također pet zvjezdica i smješten je tik uz plažu. Ovaj hotel nudi udobne i moderne sobe s pogledom na more, besplatni bežični pristup internetu, spa centar, fitnes centar, otvoreni bazen i dječje igralište. Restoran hotela nudi ukusna jela lokalne i internacionalne kuhinje.
    U blizini hotela su Nacionalni park Kornati i stari grad Šibenik.
  • Hotel Punta je hotel s četiri zvjezdice smješten u neposrednoj blizini plaže i središta grada. Ovaj hotel nudi klimatizirane sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu, restoran s jelima lokalne i međunarodne kuhinje, spa centar i unutarnji bazen.
    Zanimljivosti u blizini hotela su Muzej grada Šibenika i Tvrđava Barone.

Svi ovi hoteli nude vrhunsku uslugu i raznolike sadržaje koji će zadovoljiti sve potrebe i želje gostiju koji dolaze u Vodice. Zahvaljujući Uniline.hr, turisti mogu uživati u ovim vrhunskim smještajnim objektima i istražiti sve čari Vodica i okolice.
Kako bi Vaš odmor bio što jednostavniji, Uniline.hr Vam omogućuje jednostavnu online rezervaciju hotela. Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Vodicama uz Uniline.hr.