Most Booked Hotels in Zadar (Croatia) - Uniline.hr

Najprodavaniji Hoteli u Zadru

Rezervirajte savršen hotel za svoj boravak u Zadru uz Unline.hr!

Zadar je jedno od najpoželjnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj, sa bogatom kulturnom baštinom, prekrasnim plažama, mnoštvom aktivnosti i predivnom prirodom. Ako razmišljate o dolasku u Zadar, najbolji način da osigurate savršen smještaj je putem Uniline.hr turističke agencije. Uniline.hr nudi najprodavanije hotele u Zadru, a to su: Hotel Donat i Hotel Kolovare.

  • Hotel Kolovare je popularan hotel koji se smjestio ispred jedne od najpoznatijih šljunčanih plaža u Zadru, idealne za obitelji s djecom. Hotel također ima vanjski bazen s dječjim dijelom. Dostupne su usluge polupansiona i punog pansiona.
  • Hotel Donat je smješten u turističkom naselju Borik, samo nekoliko minuta od prekrasne plaže i okružen borovom šumom. Ovaj hotel nudi prostrane sobe s pogledom na more i sve pogodnosti koje su potrebne za ugodan boravak, uključujući bazen, restoran i bar. U blizini se nalaze brojni sportski tereni za tenis, nogomet i odbojku na pijesku, kao i šetnica uz more koja je idealna za opuštajuće šetnje.

Uniline.hr turistička agencija nudi najprodavanije hotele u Zadru koji su idealni za savršen odmor. 

Kako bi Vaš odmor bio što jednostavniji, Uniline.hr Vam omogućuje jednostavnu online rezervaciju hotela. Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Zadru uz Uniline.hr.