Most Booked Hotels in Makarska - Uniline.hr

Najprodavaniji hoteli u Makarskoj

Uz Unline.hr rezervirajte savršen hotel za svoj boravak u Makarskoj!

Makarska je šarmantan primorski gradić smješten u srcu Makarske rivijere, poznat po kristalno čistom moru i prekrasnim plažama koje su jedne od najljepših plaža u Hrvatskoj. Grad je smješten između veličanstvenog planinskog lanca Biokova i Jadranskog mora, nudeći posjetiteljima prekrasan pogled i jedinstven spoj prirodne ljepote i urbanog šarma. Također, uz svoju bogatu povijest i živahnu kulturu, popularno je odredište za putnike koji traže kombinaciju opuštanja i avanture.

Uniline.hr, vodeća turistička agencija u Hrvatskoj, predstavlja pet najprodavanijih hotela u Makarskoj koji su savršeni za odmor s obitelji ili prijateljima:

  • Hotel Dalmacija Places by Valamar je hotel s konceptom upoznavanja pravog lokalnog mediteranskog stila života i posebnosti Dalmacije, namijenjen znatiželjnim suvremenim putnicima.
  • Hotel Valamar Meteor je prostrani hotel smješten na samoj makarskoj rivi. Sa svojim modernim sobama, vanjskim bazenom i wellness centrom, hotel je popularan izbor među putnicima koji traže udoban i opuštajući boravak u srcu grada.
  • Hotel Biokovka nalazi se u centru Makarske, samo nekoliko minuta hoda od plaže. Hotel ima udobne sobe, restoran u sklopu objekta koji poslužuje jela lokalne kuhinje, bazen i fitness centar. Hotel nudi i posebne medicinske usluge.
  • Hotel Alem je jednostavan i pristupačan hotel. Također idealno odredište za sve goste željne netaknute prirode, mira i tišine. Nalazi se u mediteranskoj šumskoj oazi i okružen Jadranskim morem.
  • TUI BLUE Hotel Makarska je luksuzni hotel smješten samo nekoliko koraka od plaže u Makarskoj. Hotel ima niz sadržaja, uključujući unutarnji i vanjske bazene, spa i wellness centar te razne mogućnosti prehrane. To je hotel samo za odrasle i svojim gostima nudi smještaj u sobama s direktnim pristupom bazenu.

Kako bi vaš odmor bio što jednostavniji, Uniline.hr omogućuje jednostavnu online rezervaciju hotela. Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Makarskoj uz Uniline.hr.