Pet Friendly Hotels in Novalja (Croatia) - Uniline.hr

Hoteli za kućne ljubimce u Novalji

Rezervirajte savršen hotel za svoj boravak na otoku Pagu sa svojim kućnim ljubimcem uz Unline.hr!
Novalja na otoku Pagu je poznata po svojim prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i bogatoj gastronomskoj ponudi, a također je idealna destinacija i za ljubitelje kućnih ljubimaca. U Novalji i okolici postoje hoteli koji su prihvatljivi za kućne ljubimce i nude kvalitetan smještaj uz mnoge pogodnosti za vaše krznene prijatelje.

  • Hotel Loža, Novalja. Hotel Loža je smješten u samom centru Novalje, u neposrednoj blizini prekrasnih plaža. Hotel nudi klimatizirane sobe s besplatnim Wi-Fi-jem, a neke sobe imaju balkon s pogledom na more. 
    Hotel Loža Novalja dozvoljava boravak kućnih ljubimaca uz dodatnu naknadu, a u blizini hotela nalaze se mnoge šetnjice.

  • Hotel Olea. Nalazi se u blizini plaže Babe u Novalji. Hotel nudi sobe s vlastitom kupaonicom, klimatizirane prostorije, besplatni Wi-Fi i besplatno parkiralište. Hotel Olea omogućava boravak kućnih ljubimaca uz dodatnu naknadu, a u blizini hotela možete pronaći mnoge parkove i šetnjice.

  • Rosmarin mobile Homes. Rosmarin mobilne kučice su prikladne za one koji žele uživati u miru i tišini daleko od gradske buke. Ovaj smještajni objekt nalazi se u kampu Straško, oko 10 km od Novalje, a nudi klimatizirane mobilne kućice s besplatnim Wi-Fi-jem, potpuno opremljenom kuhinjom i vlastitom kupaonicom. Rosmarin mobile Homes u Straškom omogućava boravak kućnih ljubimaca uz nadoplatu, a u blizini kampa nalaze se mnoge šetnice za pse i parkovi za ljubimce.


Novalja je idealna destinacija za sve one koji žele uživati u prekrasnim plažama, kristalno čistom moru i mnogim zanimljivim sadržajima, a također je pogodna i za vlasnike kućnih ljubimaca koji ne žele ostavljati svoje krznene prijatelje kod kuće.
Hotel Loža Novalja, Hotel Olea i Rosmarin mobilne kuće u kampu Straško su odlični izbori za sve one koji traže prihvatljive hotele za kućne ljubimce u Novalji i okolici.

Kako bi Vaš odmor bio što jednostavniji, Uniline.hr Vam omogućuje jednostavnu online rezervaciju hotela. Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Novalji na Pagu sa svojim kućnim ljubimcem uz Uniline.hr.