Hotels in Šibenik (Croatia) - Uniline.hr

Hoteli u Šibeniku

Rezervirajte svoj savršeni hotel za boravak u Šibeniku uz Unline.hr!

Na stranici uniline.hr možete pronaći detaljan opis svakog hotela, njihovu lokaciju i ponudu.

  • Hotel Jadran nalazi se u povijesnoj jezgri Šibenika, uz katedralu sv. Jakova koja je pod zaštitom UNESCO-a. Uključuje bar, restoran i terasu. Ispred hotela nalazi se marina za 50 jahti.
  • Hotel Panorama nalazi se na samoj obali mora u Šibeniku. Hotel ima 26 soba i 4 apartmana te restoran s terasom i pogledom na more.
  • Hotel Solaris nalazi se u neposrednoj blizini Šibenika. Hotel ima bazene, wellness centar i sportske terene.
  • Hotel Amadria Park Ivan je hotel s 4 zvjezdice smješten ut blizini Šibenika. Hotel ima 372 sobe i 34 apartmana. Nalazi se uz samu kupališnu plažu u blizini kulinarskih užitaka koje nudi Dalmatinsko etno selo, Mediteranskog trga, odličnog mjesta za druženje, kao i obližnje marine.
  • Amadria Park Beach Hotel Jakov hotel je s 4 zvjezdice smješten u Šibeniku. Hotel je u potpunosti renoviran 2018. godine. Nalazi se samo 50 metara od plaže, okružen je mediteranskim raslinjem i borovom šumom te je opremljen modernim sadržajima.

Kako bi vaš odmor bio što jednostavniji, Uniline.hr vam omogućuje da jednostavno rezervirate svoj hotel online. Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Šibeniku uz Uniline.hr.