Pet Friendly Hotels in Dalmatia (Croatia) - Uniline.hr

Hoteli prihvatljivi za kućne ljubimce u Dalmaciji

Rezervirajte savršen hotel za svoj boravak u Dalmaciji sa svojim kućnim ljubimcem uz Unline.hr!

Dalmacija je regija koja se prostire duž obale Jadranskog mora, te jedna od najpoželjnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Poznata po kristalno čistom moru, prekrasnim plažama, kulturnoj baštini i gastronomskoj ponudi, Dalmacija privlači turiste iz cijelog svijeta.

Ako putujete s kućnim ljubimcem, odabir smještaja može biti izazovan. Ali ne brinite, postoje mnogi hoteli u Dalmaciji koji su spremni primiti i vaše ljubimce!


Ovdje su neki od njih:

 1. Bluesun Neptun, Tučepi

  Ovaj moderni hotel smješten je u blizini prekrasne plaže u Tučepima. Sobe su opremljene svim potrebnim sadržajima, a hotel ima vanjski bazen, spa centar i restoran. Za boravak kućnih ljubimaca se naplaćuje dodatna naknada.


 2. Hotel Ilirija, Biograd na moru

  Hotel Ilirija nalazi se u Biogradu na Moru, na samoj obali mora. Udobne sobe i apartmani s pogledom na more i bazen pružaju idealan odmor. Gostima su na raspolaganju brojne aktivnosti i sadržaji, uključujući i dozvolu za kućne ljubimce uz nadoplatu.


 3. Hotel Imperial, Vodice

  Hotel Imperial smješten je u mirnom dijelu Vodica, a samo je nekoliko minuta hoda od centra grada. Hotel nudi prostrane sobe s pogledom na more i bazen, restoran, bar i wellness centar.

  Kućni ljubimci su dobrodošli uz nadoplatu.


 4. Placeshotel, Makarska

  Moderan i elegantan hotel smješten je u srcu Makarske, na samo nekoliko minuta hoda od plaže. Sobe su opremljene svim potrebnim sadržajima, a gostima su na raspolaganju i bazen, spa centar i restoran.

  Kućni ljubimci su dozvoljeni uz dodatnu naknadu.


 5. Hotel Meteor Valamar, Makarska

  Hotel Meteor Valamar nalazi se na prekrasnoj lokaciji uz more, a nudi luksuzne sobe i apartmane s pogledom na more i bazen. Gostima su na raspolaganju brojni sadržaji, uključujući i spa centar, fitness centar, restoran i bar.

  Kućni ljubimci su dozvoljeni uz nadoplatu.


U ovim hotelima možete uživati ​​u odmoru s vašim ljubimcima i istovremeno uživati ​​u svemu što Dalmacija ima za ponuditi.

Kako bi Vaš odmor bio što jednostavniji, Uniline.hr Vam omogućuje jednostavnu online rezervaciju hotela. Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Dalmaciji sa svojim kućnim ljubimcem uz Uniline.hr.