Most Booked Hotels in Zadar (Croatia) - Uniline.hr

Najprodavaniji Hoteli u Zadru

Rezervirajte savršen hotel za svoj boravak u Zadru uz unline.hr!

Zadar je jedno od najpoželjnijih turističkih odredišta u Hrvatskoj, sa bogatom kulturnom baštinom, prekrasnim plažama, mnoštvom aktivnosti i predivnom prirodom. Ako razmišljate o dolasku u Zadar, najbolji način da osigurate savršen smještaj je putem Uniline.hr turističke agencije. Uniline.hr nudi najprodavanije hotele u Zadru, a to su Zaton Holiday Resort, Hotel Donat i Hotel Bella Vista.

  • Zaton Holiday Resort je veliki turistički kompleks koji se nalazi u mjestu Zaton, samo 15 minuta vožnje od Zadra. Ovaj resort nudi razne opcije smještaja, od modernih apartmana do kampova s plažom i vodenim parkom. U sklopu kompleksa nalaze se brojni restorani i barovi, a gostima su na raspolaganju i brojne sportske aktivnosti poput tenisa, mini golfa, odbojke na plaži i mnogih drugih.

Blizu Zatona nalazi se Nin, malo povijesno mjesto s bogatom kulturnom baštinom i prekrasnim pješčanim plažama.

  • Hotel Donat je smješten u turističkom naselju Borik, samo nekoliko minuta od prekrasne plaže i okružen borovom šumom. Ovaj hotel nudi prostrane sobe s pogledom na more i sve pogodnosti koje su potrebne za ugodan boravak, uključujući bazen, restoran i bar.

U blizini se nalaze brojni sportski tereni za tenis, nogomet i odbojku na pijesku, kao i šetnica uz more koja je idealna za opuštajuće šetnje.


Uniline.hr turistička agencija nudi najprodavanije hotele u Zadru koji su idealni za savršen odmor. Bilo da želite uživati ​​u luksuznom odmoru u velikom kompleksu kao što je Zaton Holiday Resort, Uniline.hr ima sve opcije koje vam mogu ponuditi nezaboravno iskustvo u Zadru.


Kako bi Vaš odmor bio što jednostavniji, Uniline.hr Vam omogućuje jednostavnu online rezervaciju hotela. Rezervirajte svoj smještaj i uživajte u nezaboravnom odmoru u Zadru uz Uniline.hr.