Family Hotels Croatia_Valamar Bellevue Resort

Hoteli za obitelj u Hrvatskoj

Planirate li obiteljski odmor pun uspomena? Ne tražite dalje! 

Obiteljski odmor vrijeme je druženja, okupljanja i opuštanja. Spoj toga pronaći ćete boravkom u hotelima obiteljskog tipa - koji aktivnostima i ponudom pružaju sve što na odmoru možete zatrebati. Osim toga, obiteljski hoteli pružaju savršenu ravnotežu između udobnosti, zabave i praktičnosti, čineći Vaš odmor nezaboravnim.

Obiteljski hoteli nude prostranije sobe, animaciju, zabavne i edukativne programe, sportske i kreativne aktivnosti, tematske večeri, a sve to pod budnim okom stručnih timova animatora.
Dok su djeca u zemlji zabave, roditelji se mogu odmoriti i odvojiti vrijeme za sebe! Upravo iz tog razloga većina hotela ima i bogatu ponudu bazena, sauna te ostalih wellness sadržaja. Također, većina obiteljskih hotela smještena je u blizini prekrasnih plaža i atrakcija, omogućavajući vam da lako istražujete okolicu i uživate u raznim vodenim aktivnostima.

U centru pažnje upravo su djeca, stoga možete uživatu u raznolikom programu animacija i aktivnosti dizajniranih kako bi Vaši mališani bili zabavljani i sigurni tijekom cijelog boravka.

Što se kulinarske ponude tiče, pronaći ćete razne bogate izbore jela i specijaliteta, uključujući i dječje menije, kako bi svi članovi obitelji uživali u gastronomskim delicijama.

Uz sve to, garantiramo Vam kako ćete se s odmora vratiti punih baterija i spremni za povratak svakodnevnim obvezama, dok će najmlađi boravak zasigurno pamtiti kao nezaboravno iskustvo.

Rezervirajte svoj obiteljski odmor danas i stvorite nezaboravne trenutke s voljenima. Vaša sreća je naša misija! 

Potvrda rezervacije moguća je i obročnim plaćanjem, bez kamata i naknada, a kako bi spriječili sve eventualne neočekivane situacije nudimo mogućnost ugovaranja osiguranja.
U slučaju dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite za pomoć na info@uniline.hr. Naši prodajni specijalisti spremni su predložiti Vam smještaj i osigurati odmor iz snova!