Tučepi, Dalmatia, Croatia, Uniline.hr

Tučepi

Tučepi su malo mjesto nedaleko od Makarske poznato po plaži dužoj od 3 km koja je ujedno i najduža plaža Makarske rivijere. Ime ovog antiknog mjesta prvi put se spominje u 15. stoljeću i znači ''selo kraj izvora vode''. Turizam se počeo razvijati u drugoj polovici 20. stoljeća, a danas su Tučepi atraktivna turistička destinacija s nekoliko tisuća ležaja, kako u hotelskom, tako i u privatnom smještaju. Ribarske zabave uz dobru glazbu i još bolju hranu specifičnost su i ovog dalmatinskog mjesta, a razni se zabavno-kulturni programi odvijaju i u sklopu ''Ljetnih večeri u Tučepima''. Trajektnom linijom iz Makarske moguće je posjetiti otok Brač, dok iz Drvenika polazi trajekt za Hvar.

Preporučujemo:1. Bluesun Holiday Village Afrodita - obiteljski resort smješten na samoj plaži. Raspolaže klimatiziranim sobama u kojima je dostupan besplatan WI FI, sat-tv i mini bar. Na plaži koja je nositelj Plave zastave možete se okušati u raznim vodenim sportovima, a u sportskom centru nedaleko od hotela nude se aktivnosti poput tenisa, nogometa, stolnog tenisa i odbojke na pijesku. Bazenski kompleks čine vanjski bazen, dječji bazen i bar na bazenu.


2. Bluesun Hotel Alga - nalazi se uz plažu i šetnicu, savršen odabir za goste željne zabavnog i aktivnog odmora. Sve su smještajne jedinice renovirane i prostrane od kojih neke sadrže balkon. Uz veliki vanjski bazen nalazi se i bar, a okrepu možete potražiti u restoranima koji u ponudi imaju razna jela dalmatinske kuhinje. Ljubitelji biciklizma mogu u hotelu iznajmiti klasične i električne bicikle i posjetiti obližnja mjesta.


3. Bluesun Hotel Neptun - nalazi se uz plažu i šetnicu, savršen odabir za goste željne zabavnog i aktivnog odmora. Sve su smještajne jedinice renovirane, prostrane i imaju balkon, a usluga koja se nudi je all inclusive. Obiteljske sobe kojima hotel raspolaže, vanjski bazen, dječje igralište i bogat sportsko- animacijski program, samo su neki od razloga popularnosti ovog resorta.