Family Hotel Lišanj

Hoteli za obitelj

Najbolji obiteljski hoteli! 


Odmor obitelji s djecom vrijeme je druženja, okupljanja i opuštanja. Spoj toga pronaći ćete boravkom u hotelima obiteljskog tipa - koji aktivnostima i ponudom pružaju sve što na odmoru možete zatrebati!

Obiteljski hoteli nude prostranije sobe, animaciju, zabavne i edukativne programe, sportske i kreativne aktivnosti, tematske večeri, a sve to pod budnim okom stručnih timova animatora. Dok su djeca u zemlji zabave, roditelji se mogu odmoriti i odvojiti vrijeme za sebe! Upravo iz tog razloga većina hotela ima i bogatu ponudu bazena, sauna te ostalih wellness sadržaja.

Uz sve to, garantiramo Vam kako ćete se s odmora vratiti punih baterija i spremni za povratak svakodnevnim obvezama, a najmlađi će boravak pamtiti kao nezaboravno iskustvo.

Zato provedite svoj odmor u nekom od ponuđenih hotela za obitelj koji su se smjestili sve od Istre do Dubrovnika, uključujući i otoke. Vjerujemo kako ćete se htjeti vratiti opet!

Potvrda rezervacije moguća je i obročnim plaćanjem, bez kamata i naknada, a kako bi spriječili sve eventualne neočekivane situacije nudimo mogućnost ugovaranja osiguranja.


U slučaju dodatnih pitanja ili nejasnoća, slobodno nam se obratite za pomoć na info@uniline.hr. Naši prodajni specijalisti spremni su predložiti Vam smještaj i osigurati odmor iz snova!